Säkert, tryggt och snabbt

C4 Energi Fibernät bygger ut fibernätet i kommunen i snabb takt. Vi utvecklar hela tiden nätet, då behovet blir allt större och prestandakraven höjs. Idag är en mängd fastigheter och företag anslutna. Med C4 Energi Fibernät får du stabilitet, en framtidssäker anslutning via ljusets hastighet. Nätet är driftsäkert, har hög kapacitet och erbjuder stor valfrihet. Du väljer den tjänsteleverantör som passar ditt företags behov. I ett fibernät konkurrerar ingen om din kapacitet och den är enkel att uppgradera vid behov.

Varför välja C4 Energi Fibernät?

Vi är ett lokalt företag i Kristianstads kommun med stark lokal förankring och lång erfarenhet av att bygga och driva fibernät. Vi är en trygg aktör som finns här i kommunen igår, idag och i framtiden.
Är du intresserad av en anslutning till ditt företag? Ta kontakt med gärna kontakt med oss!

Flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar

C4 Energi Fibernät har en stor digital infrastruktur som är ansluten till en mängd flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar i kommunen. Via C4 Energi Fibernät får hyresgästerna tillgång till ett snabbt, säkert och öppet bredband via fiber. De boende kan sedan själv välja tjänster, via det öppna nätet, där flertalet operatörer levererar sina tjänster.

C4 Energi Fibernät erbjuder ett framtidssäkert nät, en personlig kontakt och en problemfri helhetslösning. Vi tar helt enkelt hand om hela anslutningen från start till mål. Hyresgästerna blir nöjdare, får ökad service och kan utan problem följa med i den allt snabbare utvecklingen. Du som fastighetsägare ger dina hyresgäster valmöjligheter och bättre kontakt.
Är du intresserad av en anslutning till din fastighet? Ta kontakt med oss för personlig offert. Bor du i ett hyreshus och är intresserad? Kontakta din fastighetsägare i första hand. De kontaktar i sin tur oss för en vidare diskussion. Vi ansluter inte enskilda hushåll utan det är föreningen som vi tecknar avtal med.

Svartfiber och operatörshotell

Företagets egen fiberförbindelse. I C4 Energis fibernät kan flera operatörer och företag hyra Svartfiber för att säkerhetsställa sina kommunikationsbehov. C4 Energi Fibernät erbjuder svartfiberförbindelser i stora delar av kommunen. Utrustningen för att sätta ”fart” på fibern löser du själv. Du får därmed friheten att välja typ av utrustning samt även hastighet på förbindelsen. Svartfiber är därför lämpligt för stora kommunikationsbehov, där du kan styra din trafik själv. Vi erbjuder olika avtalslängder, SLA-nivåer och även våglängd. Vi erbjuder även uthyrning i vårt operatörshotell med komplett övervakning och reservkraft.

Bredbandshandboken för fastighetsägare

Med hjälp av Bredbandshandboken kan du som fastighetsägare få mer information om varför fibernät till din fastighet gör skillnad för dig som fastighetsägare och dina hyresgäster. Vid frågor vänligen kontakta oss på C4 Energi. 

Kontakta oss gärna för mer information

Bild på Bobby Bengtsson     Bild på Ludwig Hilbertsson

Bobby Bengtsson
bobby.bengtsson@c4energi.se
0733-73 75 47

Ludwig Hilbertsson
ludwig.hilbertsson@c4energi.se
0733-73 75 71

Är du intresserad av Svartfiber eller operatörshotell vänligen kontakta kundservice 044-780 75 20 vardagar 08:00-16:00.