Snabbt och tryggt med fiber 

Vi har lång erfarenhet av att bygga och driva fibernät. Vi är en trygg aktör och samhällsbyggare som har som mål att se till att hela Kristianstad kommun ska få fiber.

Fiber för företag

Vi är vana vid att leverera fiber till företag med personlig kontakt och problemfri helhetslösning. Nätet är ett öppet nät vilket gör att du kan välja mellan flertalet tjänsteleverantör efter fiberinstallationen är klar. Läs mer om fiber för företag här.

Fiber för flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar

Vi har mångårig erfarenhet av att möta samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi ser gärna över ert behov tillsammans med er styrelse för att se vad vi kan leverera till just er. Läs mer här om fiber för flerfamiljshus och BRF här.


Öppet nät

Nätet är ett öppet nät vilket gör att du kan välja mellan flertalet tjänsteleverantörer efter fiberinstallationen är klar. Via vår tjänsteportal c4energi.zmarket.se är det enkelt att jämföra och få en bra överblick av tjänster, hastigheter och priser från olika leverantörer. Tjänsteportalen är den första sidan du får upp när du kopplat in din dator.