Solceller till företag

Vill ni ha en trygg leverantör av solcellsanläggningar? Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar till både små och stora företag. 2022 vann vi pris i kategorin "årets solcellsanläggning" för en installation hos ett lokalt företag i Kristianstad kommun.

Solceller hand.jpg

Vi hjälper dig ta nästa steg

C4 Energi erbjuder solcellsanläggningar till både privatpersoner och företag. Vi hjälper er hela vägen och ser till att ni får en anläggning som passar just era förutsättningar och behov.

Så här går det till

  1. Skicka in en intresseanmälan via formuläret så återkopplar vi inom kort för att boka ett för platsbesök.
  2. Under besöket går vi igenom vilka förutsättningar och behov som finns.
  3. Efter besöket gör vi en initial planering och lämnar sedan en offert att ta ställning till.
  4. När ni beslutat er tecknar vi avtal och vi återkopplar till er med planerat leveransdatum.

En smart investering som stödjer din lokala gemenskap

Som ett kommunalt bolag går vår vinst tillbaka till kunderna i form av utvecklad infrastruktur och sponsring av lokala föreningar. Så när ni väljer C4 Energi, väljer ni inte bara en smart investering – ni väljer också att stödja er lokala gemenskap.

Priser

Flera olika faktorer påverkar vad priset på solceller blir för just er. Kontakta oss på solceller@c4energi.se eller skicka in en intresseanmälan via formuläret, så hjälper vi er med en första bedömning. Låter det intressant gör vi en mer utförlig genomgång av era önskemål och behov och lämnar därefter ett lösningsförslag.

Medlemsbanner A, offert.png