Solceller till företag

Vill du ha en trygg leverantör av solcellsanläggningar? Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar till både små och stora företag. 2022 vann vi pris i kategorin "årets solcellsanläggning" för en installation hos ett lokalt företag i Kristianstad kommun.

Solceller hand.jpg

Vi hjälper dig ta nästa steg

C4 Energi erbjuder solcellsanläggningar till både privatpersoner och företag. Vi finns till och hjälper dig hela vägen och ser till att du får en anläggning som passar efter just dina förutsättningar och behov.

Så här går det till

  1. Kontakta solceller@c4energi.se med en intresseanmälan så återkopplar vi till dig för platsbesök.
  2. Under besöket går vi igenom vilka förutsättningar och behov som finns.
  3. Efter besöket gör vi en initial planering och lämnar sedan en offert för er att ta ställning till.
  4. När du beslutat dig tecknar vi avtal och vi återkopplar till dig med planerat leveransdatum.

En smart investering som stödjer din lokala gemenskap

Som ett kommunalt bolag går vår vinst tillbaka till kunderna i form av utvecklad infrastruktur och sponsring av lokala föreningar. Så när du väljer C4 Energi, väljer du inte bara en smart investering – du väljer också att stödja din lokala gemenskap.

Priser

Kontakta någon av våra företagsrådgivare så hjälper de er med en första bedömning. Låter det intressant gör vi en mer utförlig genomgång av era önskemål och behov och lämnar därefter ett lösningsförslag.

Svensk Solenergi

C4 Energi är medlem i Svensk Solenergi (SSE). Det är en branschförening som med cirka 150 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.