Vi brinner för företagarna i Kristianstad

Fjärrvärme är ett det bästa valet för dig som fastighetsägare om du vill ha uppvärmning som är enkel, driftsäker och klimatsmart. Du får behaglig värme i fastigheten oavsett om det är ett flerfamiljshus, en industri, kontor eller butikslokaler.

I Allöverket i Kristianstad produceras fjärrvärmen av nära 100% biobränsle, det vill säga rester som blir över när man avverkar skog för andra ändamål. Fjärrvärme är hållbart och en god investering för framtiden.

Serviceavtal

För extra trygghet och bekvämlighet kan du teckna serviceavtal med oss för din fjärrvärmeanläggning. Med ett serviceavtal till din fjärrvärmecentral säkrar du bästa möjliga värmekomfort och minimerar risken för störningar. Om något oväntat ändå skulle inträffa kan vår personal snabbt hjälpa dig. Dygnet runt, året om.
Genom våra serviceavtal får du löpande service av din fjärrvärmecentral, bra koll på inställningar, tips och råd.  En korrekt inställd och regelbundet servad fjärrvärmecentral håller längre och kostar mindre. Vi erbjuder tre olika serviceavtal och innan du tecknar avtal besöker vi fastigheten och går igenom hur anläggningen fungerar. 

Här hittar du aktuella priser för vårt seviceavtal.

Sms-aviseringstjänst för fastighetsägare

Vi erbjuder dig som fastighetsägare möjligheten att få gratis SMS om det skulle vara problem med fjärrvärmeleveransen till just ditt område. Vårt SMS kan komma när som helst på dygnet. Du kan bara ansluta ett mobilnummer till tjänsten per fastighet och det går inte att svara på meddelandet, det är endast information. Tänk på att meddela kundservice om du byter telefonnummer eller vill avsluta tjänsten.

Här ansluter du dig till SMS-aviseringstjänsten.

Lokala regler

Här hittar du som är fastighetsägare eller installatör våra lokala regler för fjärrvärmecentraler i C4 Energis nät.