Vi hjälper dig gärna

Mycket information hittar du här på vår hemsida och du kan enkelt anmäla flyttning. Vill du prata med oss personligen är du välkommen att ringa oss eller skicka e-post.

Aktuellt
Just nu pågår bedrägerier. Exempelvis kan aktörer utge sig för att vara C4 Energi och be om att du ska signera avtal med Bank-id. Om du är osäker på ärendet, ring gärna vår kundservice för att få rätt information. 

C4 Energis kundservice finns tillgängliga vardagar 08:00-16:00, du når oss via telefon 044-780 75 20 eller e-postadressen kundservice@c4energi.se. Vill du hellre besöka oss finns vi på Industrigatan 72 i Kristianstad.

Betala miljövänligt

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala fakturan på då pengarna dras automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen.

Vi skickar inte längre ut pappersfakturan till våra autogirokunder. Fakturan skickas istället via mail och finns tillgänglig via Mina Sidor och i vår app. För att beställa autogiro kan du besöka www.autogiro.se och följa instruktionerna där eller ring oss så skickar vi en blankett. Du kan också ladda ner och skriva ut en blankett.

Med e-faktura får du din faktura skickad elektroniskt direkt till din internetbank. Via din internetbank väljer du själv vilka företag du vill få din e-faktura ifrån. Om du har en faktura från oss bredvid dig när du gör din anmälan har du alla uppgifter som behövs. Att ha både autogiro och e-faktura är den mest praktiska och miljövänliga lösningen för fakturabetalning.

Tillgänglighet

Det är viktigt för oss på C4 Energi att så många som möjligt kan ta del av informationen vi har här på vår hemsida. Vi har därför gjort en genomgång av hur tillgänglig vår hemsida är.