Vi hjälper dig gärna

Mycket information hittar du här på vår hemsida och du kan enkelt anmäla flyttning. Vill du prata med oss personligen är du välkommen att ringa oss eller skicka e-post.

Vill du kolla din förbrukning eller se din faktura kan du logga in på Mina sidor. Funderar du på hur du kan effektivisera din energiförbrukning? Här har vi samlat några energistips. Hittar du inte svaren du söker är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, vi finns här för dig.

Du kan nå oss på vardagar kl. 08:00-16:00.
Telefon: 044-780 75 20
E-post: kundservice@c4energi.se

Vill du hellre besöka oss finns vi på Industrigatan 72 i Kristianstad.


Betala miljövänligt

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala fakturan på då pengarna dras automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen.

Vi skickar inte längre ut pappersfakturan till våra autogirokunder. Fakturan skickas istället via mail och finns tillgänglig via Mina Sidor och i vår app. För att beställa autogiro kan du besöka www.autogiro.se och följa instruktionerna där eller ring oss så skickar vi en blankett. Du kan också ladda ner och skriva ut en blankett.

Med e-faktura får du din faktura skickad elektroniskt direkt till din internetbank. Via din internetbank väljer du själv vilka företag du vill få din e-faktura ifrån. Om du har en faktura från oss bredvid dig när du gör din anmälan har du alla uppgifter som behövs. Att ha både autogiro och e-faktura är den mest praktiska och miljövänliga lösningen för fakturabetalning.

Tillgänglighet

Det är viktigt för oss på C4 Energi att så många som möjligt kan ta del av informationen vi har här på vår hemsida. Vi har därför gjort en genomgång av hur tillgänglig vår hemsida är.