Ta första klivet in i framtidens energiförsörjning

C4 Energi erbjuder en effektiv och lönsam lösning som är anpassad efter ditt företags förutsättningar. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar till konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du alltid en trygg leverantör med erfarna installatörer och högkvalitativa produkter.

Andelsägare i Solpunkten 

Viktig information! För närvarande har vi snart sålt slut på våra andelar, och tar därför emot förfrågningar i tur och ordning via vår kundservice. 

Har du inte möjlighet att investera i en egen solcellsanläggning så har vi byggt en av Sveriges största solcellsparker vid Lägsta punkten i Kristianstad. Genom att bli andelsägare i parken kan ditt företag bli än mer hållbara när ni väljer lokal och närproducerad el.

Solceller på egen fastighet

En solcellsanläggning har en livslängd på cirka 30 år. Därför är det viktigt att köpa solceller av en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi på C4 Energi erbjuder en effektiv och lönsam lösning som är anpassad efter din fastighet och verksamhet.

Svensk Solenergi
C4 Energi är medlem i Svensk Solenergi (SSE). Det är en branschförening som med cirka 150 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

Medlemsbanner B, offert.png