Ta ytterligare ett steg mot hållbart företagande

Solceller är hållbart både för miljön och för ekonomin. Med allt lägre priser på solcellspaneler är det rätt läge nu att investera i solceller. C4 Energi erbjuder en effektiv och lönsam lösning som är anpassad efter ditt företags förutsättningar.

Solceller minskar ditt behov av köpt el och du blir mindre beroende av elmarknaden. Dessutom kan du sälja överskottselen till oss på C4 Energi. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar till konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du alltid en enkel och trygg installation med lokala och etablerade installatörer. Vi använder enbart högkvalitativa produkter som solceller från Jinko samt optimerare och växelriktare från SolarEdge.

Vi tar oss an stora som små projekt och du får alltid en personlig kostnadsfri offert.

Andelsägare i Solpunkten 

Har du inte möjlighet att investera i en egen solcellsanläggning så har vi byggt en av Sveriges största solcellsparker vid Lägsta punkten i Kristianstad. Genom att bli andelsägare i parken kan ditt företag bli än mer hållbara när ni väljer lokal och närproducerad el. 

Läs mer om andelsägande i Solpunkten

 

Svensk Solenergi

C4 Energi är medlem i Svensk Solenergi (SSE). Det är en branschförening som med cirka 150 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.