Vi driver utvecklingen framåt med IoT

Det smarta samhället är ett samhälle som använder nya digitala lösningar för att bidra till en mer hållbar utveckling. C4 Energi erbjuder, som komplement till fibernätet, trådlös kommunikation för uppkoppling av sensorer och tjänster för datahantering för IoT-tjänster i Kristianstads kommun.

Nu lägger vi grunden för framtidens smarta samhälle, genom att bygga ut infrastrukturen för trådlös kommunikation och IoT-tjänster driver vi utvecklingen framåt. Och du kan vara en del av den.
Med IoT kan du öka säkerheten i din fastighet, genom sesorer som kan larma vid till exempel vattenläckage slipper du oväntade överraskningar och utgifter.

IoT möjliggör också för fler energismarta lösningar och skapar trygghet, som utomhusbelysning som tänds när du behöver den. Du kan få uppdaterad och korrekt information i realtid, till exempel om vattnet är tillräckligt varmt för ett bad. Och med smarta sopkärl som själva signalerar när de behöver tömmas, effektiviseras arbetet samtidigt som antalet onödiga transporter minskar. På så sätt skapar IoT möjlighet för dig att inte bara bidra till en bättre och renare miljö utan också spara mer tid och pengar. Mer resurseffektivt helt enkelt.

Framtidens smarta samhällen bygger vi tillsammans, därför får du gärna kontakta oss och dela med dig av idéer på tjänster som kan underlätta på jobbet eller i vardagen. Vill du veta mer kontakta oss på C4 Energi.