Installera solceller med C4 Energi – De lokala prisvinnarna

Visste du att vi blev prisade för årets solcellsanläggning 2022? Låt oss installera även din solcellsanläggning och ta del av fördelarna du också.

Solpaneler på eget tak 825 x 400.jpg

Fyra fördelar med solceller på taket.

- Du höjer värdet på din fastighet och minskar driftkostnaden.
- Du hjälper kommunen genom att minska belastningen på elnätet
- Du minskar avtrycket på klimatet med miljövänlig, förnybar energi.
- Du blir mer oberoende av elmarknaden och minskar din elräkning.

Dessutom har du nu möjlighet att nyttja avdraget för grön teknik, vilket innebär att du kan dra av 20% från kostnaden för din anläggning.

C4 Energi – 94% kundnöjdhet

Hos oss är varje kund viktig och varje tak är unikt. Därför utför vi hembesök och ser över just dina förutsättningar och behov. Vi är certifierade med schysta elhandlare, så du kan känna dig lugn med att vi agerar för ditt bästa.

Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar och är med dig hela vägen. Dessutom hjälper vi dig komma igång med ett smidigt överlämningspaket.

Få ännu mer tillbaka som helhetskund

Har du både en solcellsanläggning och elavtal från C4 Energi? Då kan du sälja tillbaka din överproduktion till oss för ett förmånligt pris! Vi erbjuder spottpris + 15 öre/Kwh, så att du kan få ännu mer tillbaka på din investering.

En smart investering som stödjer din lokala gemenskap

Som ett kommunalt bolag går vår vinst tillbaka till kunderna i form av utvecklad infrastruktur och sponsring av lokala föreningar. Så när du väljer C4 Energi, väljer du inte bara en smart investering – du väljer också att stödja din lokala gemenskap.