Solenergi - bra för både naturen och plånboken

Nu är det strålande tider för solenergin. Med allt lägre priser på solcellspaneler är det läge att investera i solceller. C4 Energi erbjuder en effektiv och lönsam lösning som är anpassad efter dig och din fastighet. Du sparar inte bara pengar utan också på miljön.

Solklara fördelar

  • Solen är en oändlig resurs och genererar inga växthusgaser eller buller.
  • Solceller minskar ditt behov av köpt el och du blir mindre beroende av elmarknaden. Dessutom kan du sälja överskottselen till oss på C4 Energi.
  • När anläggningen är betald är solelen i princip gratis.

Enkelt och tryggt

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar till konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du alltid en enkel och trygg installation med lokala och etablerade installatörer. Vi använder enbart högkvalitativa produkter som solceller från Jinko samt optimerare och växelriktare från SolarEdge.

Så här går det till

  1. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning utefter dina behov och bostadens förutsättningar.
  2. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering och design till installation.
  3. När anläggningen är installerad gör vi en gemensam besiktning och översänder därefter slutfakturan. Vi hjälper dig att givetvis med den administation som behövs för att komma igång och börja producera el.
  4. Våra installatörer är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Har du frågor kontakta gärna vår säljare av energitjänster Martin Holmén via e-post eller telefon 0733-73 75 48.

Svensk Solenergi

C4 Energi är medlem i Svensk Solenergi (SSE). Det är en branschförening som med cirka 150 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

Andelsägare i Solpunkten

I Kristianstad har vi byggt en av Sveriges största solcellsparker. Intill E22:an vid Lägsta punkten finns den och producerar lokal och miljövänlig el. Du kan engagerade dig i Solpunkten genom att bli andelsägare i parken. Ett bra alternativ för dig som inte kan, eller vill, sätta upp en solcellsanläggning på eget tak.