Tryggt och enkelt med fiber

C4 Energi bygger i snabb takt ut fibernät i Kristianstads kommun. Målet är att 95 % av kommuninvånarna ska ha tillgång till fiber år 2020 och vi närmar oss det målet. C4 Energi bygger fibernätet i Kristianstads kommun enligt anvisningarna i Robust Fiber och innehar certifikat C49.

Fiberkartan

Du följer enkelt utbyggnaden av fibernät i Kristianstads kommun via Fiberkartan.


Öppet nät

Vi levererar fiberkabel till dig som vill ha ett snabbt, framtidssäkrat och öppet nät. Att nätet är öppet betyder att många leverantörer kan leverera många tjänster till många användare. Det betyder fri konkurrens på nätet vilket gynnar dig eftersom det höjer kvaliteten och håller priserna nere. Du väljer själv vilka tjänster du vill ha och är inte låst till en leverantör.

Flera olika tjänster

I vårt fibernät får du tillgång till tjänster som TV, streamad film, bredband och telefoni. Via vår tjänsteportal är det enkelt att jämföra och få en bra överblick av tjänster, hastigheter och priser från olika leverantörer. Det är där du beställer vilken eller vilka tjänster du önskar. Tjänsteportalen är den första sidan du får upp när du kopplat in din dator.

Besök tjänsteportalen