Du väljer vilket avtal som passar dig

Vi erbjuder alltid 100% förnybar el och slår gärna ett extra slag för vår närproducerade KristianstadsEl. Hos oss finns olika avtal - du väljer enkelt vilket som passar dig bäst!

Bild som föreställer glödlampor som hänger i ljusslingor.

 

Rörligt pris

Detta är det priset som följer marknaden. Tror du att elpriset kommer att vara stabilt under kommande år är detta rätt avtal för dig. Du kan när som helst säga upp ditt avtal eller byta avtalsform. Rörligt pris har ingen bindningstid och består av volymvägt spotpris, vilket innebär att priset räknas fram månadsvis i efterhand för aktuellt elområde, inklusive elcertifikatsavgift. Till detta kommer vårt påslag per kWh, årsavgift, energiskatt och moms. Du har ingen bindningstid och uppsägningstiden är en månad. Du kan när som helst byta till en annan avtalsform.

Rörligt pris tidsbundet

Binder du dig för ett rörligt pris under 1, 2 eller 3 år så ger vi dig i gengäld en rabatt. Ditt pris följer elpriserna på marknaden. Rörligt pris består av volymvägt spotpris, vilket innebär att priset räknas fram månadsvis i efterhand för aktuellt elområde, inklusive elcertifikatsavgift. Till detta kommer vårt påslag per kWh, årsavgift, energiskatt och moms.

Väljer du att binda dig för 1, 2 eller 3 år har du fortfarande det rörliga priset under hela perioden men du kan inte säga upp eller ändra avtalet under bindningstiden.

SmartEl

SmartEl är en mix av fast och rörligt pris. Du får ett fastpris i grunden kombinerat med en liten rörlig del på toppen. Du har tryggheten i det fasta priset som är låst under den tid du väljer (1, 2 eller 3 år) men du har också en mindre del rörligt på toppen. När du väljer SmartEl får du fördelarna av de båda vanliga avtalsformerna rörligt och fast pris. Det speciella är att den rörliga delen kan bli mindre än noll vilket innebär du vissa månader får ett totalt pris som är lägre än det fasta priset.

Fastpris

Fastpris är precis som det låter, ett fast pris på elen varje månad. Elen kostar alltså lika mycket per kWh varje månad. Det ger dig en stor trygghet att veta att priset per kWh inte förändras från månad till månad. För att teckna fastprisavtal vänligen ring vår kundservice så hjälper de dig.

Räkna ut ditt elpris med priskalkylatorn

Med vår priskalkylator kan du välja vilket elavtal du vill ha och se ditt månadspris. Skriv in ditt postnummer nedan och välj vilken typ av elavtal du är intresserad av. Du kan självklart alltid välja vår miljövänliga och lokala KristianstadsEl.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice 044- 780 75 20 vardagar 08:00-16:00, vi hjälper dig gärna! Här kan du läsa mer om våra priser.