Du väljer vilket elavtal som passar dig

Vi erbjuder energialternativ för en ljusare framtid och slår gärna ett extra slag för vår förnybara och närproducerade el. Hos oss finns olika elavtal - du väljer enkelt vilket som passar dig bäst!

Puff schysst elhandel.jpg

 

Fossilfri el oavsett elavtal

Du som kund hos C4 Energi är enkelt med och bidrar till en ljusare framtid – oavsett vilket elavtal du väljer. Hos oss får du alltid ett fossilfritt elavtal och du kan också välja till förnybar el. 

Rörligt pris

Detta är det priset som följer marknaden. Avtalet är löpande och kan bytas när som helst och har ingen bindningstid och bara en månads uppsägningstid. Rörligt pris sätts samman av dagsaktuellt spotpris på elmarknaden inklusive elcertifikatsavgift, vårt påslag, årsavgift, energiskatt och moms.

Fastpris

Fastpris är precis som det låter, elen kostar lika mycket per kWh varje månad. Det ger dig en stor trygghet att veta att priset per kWh inte förändras från månad till månad. För att teckna fastprisavtal vänligen ring vår kundservice så hjälper de dig.

SmartEl

SmartEl är en mix av fast och rörligt pris. Du får ett fastpris i grunden kombinerat med en rörlig del på toppen. Du har tryggheten i det fasta priset som är låst under den tid du väljer (1, 2 eller 3 år) men du har också en rörlig del på toppen. När du väljer SmartEl får du fördelarna av de båda vanliga avtalsformerna rörligt och fast pris. Det speciella är att den rörliga delen kan bli mindre än noll vilket innebär du vissa månader får ett totalt pris som är lägre än det fasta priset.

Timpris

Timpris passar dig som har god insikt kring din elanvändning. Om du väljer ett timbaserat avtal påverkas din räkning av hur stor din elförbrukning är under dygnets timmar. Skillnaden är helt enkelt att du själv kan påverka ditt elpris jämfört med ett traditionellt rörligt elavtal. 

Räkna ut ditt elpris med priskalkylatorn

Med vår priskalkylator kan du välja vilket elavtal du vill ha och se ditt månadspris. Skriv in ditt postnummer nedan och välj vilken typ av elavtal du är intresserad av. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice 044- 780 75 20 vardagar 08:00-16:00, vi hjälper dig gärna! Här kan du läsa mer om våra priser.