Batteri och energilager hemma

Vill du öka din självförsörjning? Batteri och energilager lagrar överskott av energi. Vi erbjuder olika batterilösningar för villor och fritidshus. Kontakta oss för rådgivning.

Batterilager 800 x 425.png

 

Solceller och batteri

Om du redan har solpaneler på ditt tak kan ett batteri vara det perfekta komplementet till din solcellsanläggning. Genom att utnyttja den lagrade elen under natten eller vid tidpunkter med lägre efterfrågan kan du minska dina elkostnader.

Ett batteri kombineras ofta med solenergi, men kan också köpas och användas för att enbart köpa och lagra el från elnätet. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder batterier i olika utföranden och storlekar. Litiumbatterier har lång livslängd och energitäthet, vilket innebär att de kan lagra mycket energi i förhållande till sin vikt och storlek, och under lång tid utan att förlora kapacitet. Vi levererar batterier från flera olika leverantörer.

Prisexempel

Upptäck Sungrows banbrytande SBR High Voltage Series - solcellsbatterier med litiumjärnfosfatteknologi för överlägsen hållbarhet och miljövänlighet. Med högkvalitativa batterier får du en pålitlig och långvarig lagringslösning.

Prisexempel: Sungrow SBR 096 inklusive hybrid växelriktare (Sungrow 8kW) och installation.

Ca 54 000 kr efter rotavdrag.

Kontakta oss

Varje hus och eventuell solcellsanläggning har sina förutsättningar och därför kommer vi gärna ut för ett hembesök, boka tid genom att skicka e-post till solceller@c4energi.se.

Fördelar med batteri och energilager

 • Använd solenergi senare
  Istället för att skicka din elproduktion till elnätet kan du använda elen under tider när solen inte är framme. Detta minskar ditt beroende av elnätet och ger dig solenergi direkt till ditt hus.

 • Minskade elkostnader
  Genom att använda den lagrade solenergin kan du minska ditt uttag av el från elnätet, vilket kan resultera i lägre elkostnader, speciellt under perioder med höga elpriser.

 • Hållbart för samhället
  Genom att maximera din användning av solenergi minskar du ditt koldioxidavtryck och stödjer övergången till ett mer hållbart samhälle.

 • Framtidssäker investering
  Genom att investera i ett hembatteri kan värdet på din villa eller fritidshus öka.