Våra priser på elavtal för privatkunder

Vi erbjuder alltid energialternativ för en ljusare framtid. Priset för elen består av flera olika delar och du kan välja mellan flera olika avtalsformer hos oss.

Vi på C4 Energi har inget traditionellt tillsvidarepris. Om du inte gör ett aktivt val av elhandlare får du ett rörligt pris som är löpande. I alla avtal med rörligt pris har du en fast månadskostnad.

Aktuella Spotpriser kan du enkelt hitta i vår app som du hittar i Google Play eller AppStore om du söker på C4 Energi, den är helt gratis att ladda ner och använda.

Fossilfri el oavsett elavtal 

Du som kund hos C4 Energi är enkelt med och bidrar till en ljusare framtid – oavsett vilket elavtal du väljer. Hos oss får du alltid ett fossilfritt elavtal och du kan också välja till förnybar el. 

Räkna ut ditt elpris med priskalkylatorn

Med vår priskalkylator kan du välja vilket elavtal du vill ha och se ditt månadspris. Skriv in ditt postnummer nedan och välj vilken typ av elavtal du är intresserad av. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice 044- 780 75 20 vardagar 08:00-16:00, vi hjälper dig gärna! Här kan du läsa mer om våra priser.