Nu har du skickat in din beställning!

Tack för din beställning av solcellsandelar i Solpunkten! Du har nu tagit ett viktigt steg i vårt gemensamma arbete att öka andelen förnybar energi och därmed minska den negativa klimatbelastningen. Stort tack och sträck på dig, du kan vara stolt över din insats!

Nu händer följande
  • Du har fått ett e-postmeddelande till din angivna e-postadress med en sammanfattning av de uppgifter du fyllde i vårt formulär. Ett e-postmeddelande med informationen har också sänts till C4 Energis kundservice.
  • Kundservice på C4 Energi, som hanterar försäljningen av andelar på uppdrag av andelsföreningen Solpunkten Kristianstad ekonomisk förening, kommer gå genom din beställning för att säkerställa att uppgifterna är korrekta och att kraven för att få beställa ditt önskade antal andelar uppfylls.
  • Därefter skickas faktura på beställt antal andelar. När fakturan är betald skickas ett andelsbevis till dig.
  • Från och med april 2021 kommer du att kunna följa avräkningen för din andel/andelar på elhandelsfakturan.
  • Mer information om Solpunkten finns här på C4 Energis hemsida, här hittar du andelsföreningens stadgar som du godkänt vid din beställning och du kommer också att få information från andelsföreningen  i vilken du automatiskt blir medlem i som andelsägare.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta C4 Energis kundservice på 044-780 75 20 eller kundservice@c4energi.se.Solpunkten logotyp hemsida 825x400.jpg

Vårt hållbarhetsarbete

Närbild på gröna löv.

C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget i Kristianstads kommun. På vår hållbarhetssida kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete, där kan du bläddra igenom våra hållbarhetsrapporter och läsa våra klimatbokslut.