Tillsammans ställer vi om Kristianstad

Samhället utvecklas med ökad elektrifiering och den gröna omställningen knackar på dörren. Just nu skrivs ett nytt kapitel i energihistorien.

Med gemensam kraft

+6380 kWh. Det är så mycket energi som Elin producerar genom sin solcellsanläggning installerad via C4 Energi. Elin är en del av Kristianstads omställning. Läs mer om våra andra kundcase via boxarna längst ner.

C4 Energi är ditt lokala energibolag, och tillsammans är vi på en resa mot en hållbar kommun. Vi har tagit sikte på två viktiga mål: energiomställning och ökad elektrifiering.

Energiomställningen innebär att vi satsar på fossilfria bränslen. Samtidigt ökar elektrifieringen, vilket innebär att vi använder elektricitet på ett större och mer miljövänligt sätt.

Denna resa är full av utmaningar, men den är också fylld med möjligheter. Vi behöver tillsammans optimera vår energikonsumtion och fortsätta producera ren energi. Med gemensam kraft tillsammans med dig, skapar vi ett hållbart och blomstrande samhälle i Kristianstad kommun.

Våra produkter för Framtiden

C4 Energi erbjuder en rad produkter och tjänster som hjälper dig att vara med på resan mot ett omställt Kristianstad. Vi har verktygen för att göra skillnad.

Kundcase - Våra Hjältar

Elin i Egna hem, Kristianstad, beräknas producera 6380 kWh förnybar solenergi per år. Läs mer och låt dig inspireras av kunder som tagit steg mot en ljusare kommun i boxarna nedan.