Fjärrvärmehjälte

Fanny och hennes familj skaffade fjärrvärme från C4 Energi. Nu har de minskat sin energiförbrukning med 9 511 kWh om året.

I ett vitt tegelhus i Hammarslund bor Fanny och hennes familj. Medan vardagens måsten tickar på, känner de trygghet och lugn över uppvärmningen av sitt hus och vatten. De har nämligen installerat fjärrvärme med C4 Energi.

Minskat energiförbrukningen med 9.511 kWh

Fjärrvärme är både en driftsäker och miljövänlig metod för uppvärmning. Dessutom är det ett sätt att minska sin energiförbrukning. Fjärrvärme är inte beroende av elnätet på samma sätt som många andra uppvärmningsmetoder. Familjen Nyberg har minskat sin energiförbrukning med ca 9.511 kWh per år sedan de installerade sin fjärrvärme.

Allöverket spelar avgörande roll

Kristianstadsborna och C4 Energi har ett alldeles eget kraftvärmeverk - Allöverket. Utöver att värma hem och hus i kommunen, bidrar det också till att producera egen energi. När elnätet är högt belastat och det finns behov av extra mycket effekt, spelar Allöverket en avgörande roll genom att öka kapaciteten.

Denna ökade kapacitet är inte bara en teknisk bedrift, utan en nyckelfaktor i vår strävan mot en hållbar framtid. En nyckelfaktor som också återspeglas i våra kunder som tar aktiva val för hållbarhet.

Fjärrvärmehjältar

Tack familjen Nyberg och alla andra fjärrvärmehjältar, tillsammans med er bidrar vi till en hållbar kommun, full av gemenskap och värme.