Enkelt och smidigt med allt från en leverantör

Det började med fiber för fem år sedan. Nu har Mårten Jönsson även skaffat solceller, elavtal och laddbox via C4 Energi. – Det är väldigt smidigt. Ju fler tjänster du har samlade på ett ställe, desto bättre överblick får du.

När C4 Energi erbjöd fiber i bostadsområdet där Mårten Jönsson och sonen Theo bor valde Mårten att skriva avtal. I sin tidigare lägenhet hade han haft fiberuppkoppling via stadsnätet och upplevde det som väldigt stabilt.

– En styrka med fiber från C4 Energi är att nätet i princip aldrig ligger nere. Det är skönt att ha en stabil internetuppkoppling när man jobbar hemifrån, säger Mårten.

En investering för framtiden

Sedan i våras har Mårten även skaffat laddbox, elavtal och solceller via C4 Energi. Med tjänsten Solbanken får Mårten dessutom möjlighet ta ut solcellernas överproduktion under vinterhalvåret när elpriset är som högst, vilket jämnar ut kostnaderna. Produktionen av egen solel ser han som ett slags pensionsförsäkring, som kommer att ge avkastning under lång tid.

– Jag tror att energiförbrukningen bara kommer att öka. Ju mer självförsörjande man är desto lägre kostnader kommer man ha i framtiden. Dessutom känns det bra att ha solceller från ett stabilt företag som C4 Energi, som man vet kommer att finnas kvar även när garantitiden för solcellerna går ut om 25 år. Sedan gör man ju en insats för miljön också och det gör en alltid lite gladare i själen, säger Mårten.

”Smidigt och bekymmersfritt”

Att ha flera tjänster från samma leverantör ser Mårten enbart som positivt.

– Det är naturligtvis färre fakturor att betala varje månad, men det är också enklare. Du loggar bara in på Mina sidor så har du allt samlat där.

Just enkelheten är något som Mårten återkommer till, både när det gäller servicen och de installationer som gjorts av C4 Energi, och tjänsterna i sig.

– Det har varit väldigt smidigt och bekymmersfritt. C4 Energi har varit lätta att jobba med, raka och tydliga. Dessutom känns det som att de ligger rätt prismässigt jämfört med andra likvärdiga leverantörer, säger Mårten.

Publicerad: 2022-01-04