Tillsammans skapar vi energi i Kristianstad

C4 Energi agerar och verkar lokalt här i Kristianstads kommun. Vi arbetar för att leverera hållbara energitjänster för en hållbar framtid. Vi tar vårt lokala engagemang på allvar och vill därför också bidra till en hållbar fritid för alla som bor här. Därför återinvesterar vi genom sponsring.

Fyra elitspelare i handboll, hockey och fotboll poserar i C4 Energis solcellspark Solpunkten.

Statistiska centralbyrån presenterade under året en undersökning som visar att 3 av 4 som är 16 år eller äldre är medlem i en eller flera föreningar. Det borgar för att vi gör rätt när vi samarbetar med flera olika idrott- och kulturföreningar runt om i vår kommun. Några av de föreningar vi samarbetar med är KDFF, IFK Kristanstad, KHK och KIK. Föreningar med elitlag som har höga ambitioner, precis som vi. Det är också föreningar som har verksamhet för olika åldersgrupper med flera entusiastiska eldsjälar. Detta bidrar till ett gott samarbete som engagerar människor, oavsett om det är på elitnivå eller i friskvårdssyfte. Årligen sponsrar vi på C4 Energi drygt 35 föreningar i Kristianstads kommun.

Vi tror på att ett bra sponsorskap handlar om gott samarbete och det åstadkommer man bäst tillsammans. Därför får du gärna vara med och stötta vårt sponsringsarbete genom att bli kund hos oss. För det är tack vare er, våra kunder som vi har möjlighet att kunna bidra till en hållbar framtid och fritid här i Kristianstads kommun.

Spelare från Kristianstads elitlag poserar på taket på Allöverket.

Stort tack till Mirja Lyngsø från Kristianstad Handboll, Acke Ringström Kristianstad IK, Kajsa Törnkvist KDFF och Alfred Ehn IFK Kristianstad för samarbetet med er och era föreningar. Tillsammans skapar vi energi i Kristianstad. Fotograf: Annica Persson.

Bli elhandelskund idag

Alla kan bli kunder hos C4 Energi, genom att välja ett lokalt och hållbart elhandelsavtal från oss gör du en god insats för miljön men också en stor insats för föreningslivet i Kristianstads kommun.

Välkommen att teckna avtal med oss

Här kan du läsa mer om vårt sponsringsarbete och läsa C4 Energis sponsringspolicy

 

Sponsringen är en del av vårt hållbarhetsarbete på C4 Energi. Vi gör årligen en hållbarhetsredovisning av vår verksamhet och den finns att läsa i sin helhet här på vår hemsida.

Läs mer om C4 Energis hållbarhetsarbete

Publicerad: 2020-12-01