C4 Energi stöttar KIK

Säsongen 2019/2020 utökar C4 Energi och Kristianstad IK sitt samarbete. Vi på C4 Energi tycker att det ska bli spännande att följa KIK i Allsvenskan och för KIK känns samarbetet med C4 Energi extra bra eftersom vi båda värnar om det lokala.

GöranKIK 825x500.jpgKristianstads IK har en spännande säsong i Allsvenskan framför sig. När pucken släpps fredagen den 20 september kommer den förväntansfulla publiken att fylla ishallen i Kristianstad. C4 Energi är med och sponsrar KIK säsongen 2019/2020.

- Jag tycker att det känns bra att ett större kommunalt bolag som C4 Energi är med och stöttar oss. Vi värnar båda två om det lokala och det här samarbetet är både viktigt och roligt för oss, säger Johan Lindbom som är klubbchef i KIK.

Besökarna i Kristianstad ishall kommer att se C4 Energi både på skyltar, den stora projektorskärmen och så småningom på ismaskinen.

- Det ska bli spännande att få följa laget under säsongen och sponsringen är ett sätt för oss att arbeta med social hållbarhet där vi bor och verkar. Det lönar sig att välja det lokala alternativet C4 Energi för då går en del av pengarna tillbaka till vårt föreningsliv, säger Göran Thessén som är vd på C4 Energi.

Förväntansfull klubbchef

Johan Lindbom är också förväntansfull inför säsongen och har fokuserat mycket på att allt runtomkring hockeyspelandet ska vara klart när pucken släpps den 20 september.

- En del har ju varit att göra klart avtal med våra sponsorer och jag vill verkligen betona att vi värdesätter alla sponsorer som vill vara med på vår resa den här säsongen. Och när det gäller C4 Energis bidrag är det inspirerande att samarbeta med en aktör som värdesätter hållbarhet precis som vi gör, säger Johan Lindbom.

Läs mer om C4 Energis arbete med sponsring.

Publicerad: 2019-09-18