C4 Energi söker projektledare för värme och kyla

En av våra medarbetare på Allöverket går vidare till nya utmaningar och därför söker vi nu efter en ny projektledare som ska kunna hålla huvudet både varmt och kallt. Magnus Holmqvist som är rekryterande chef berättar mer om tjänsten.

Hallå Magnus! Vad är det för en person du söker till tjänsten som projektledare?

- Vi behöver en person som är van vid att ta initiativ och vara drivande framåt. Rätt kvinna eller man för jobbet är en person som gillar struktur, är lösningsorienterad och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Vad ska man jobba med då?

- En projektledare hos oss på C4 Energi kan arbeta med olika saker men den som får den här tjänsten kommer huvudsakligen att arbeta med simuleringar, strategi och utbyggnad av våra distributionsnät för fjärrvärme och fjärrkyla. Fjärrkyla finns i centrala delarna av Kristianstad, i Hammar vid C4 Shopping och på Björkhemsområdet. Fjärrvärmenätet är större och finns i Kristianstad, Åhus, Norra Åsum, Vä, Öllsjö, Hammar, Hammarslund och Fjälkinge.

Vilka ska man jobba tillsammans med?

- Jag blir din chef och sen kommer man ingå i ett team med andra projektledare, tekniker och vår underhållsavdelning. Vi är ett bra gäng som sitter på Allöverket centralt i Kristianstad.

Vilken bakgrund bör man ha för att passa för tjänsten?

- Det är svårt att säga men vi tror att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning teknik eller energi. Du har relevant yrkeserfarenhet inom området och gärna erfarenhet av projektledning, fjärrvärmebransch eller angränsande branscher. God datorvana och kunskaper i ritningsprogram är ett måste för att kunna utföra arbetet hos oss.

Om man har rätt kvalifikationer men kanske redan har ett bra jobb inom branschen, varför ska man söka sig till C4 Energi?

- C4 Energi är ett tryggt och stabilt bolag med stark lokal koppling till Kristianstad och hållbarhet finns som en röd tråd genom verksamheten. Hos oss finns möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker. En bra arbetsmiljö och att ha roligt på arbetet är viktigt för oss och jag hoppas att vi ska hitta en ny kollega som vill jobba med oss och förse Kristianstads kommun med ännu mer värme och kyla.

Här kan du läsa mer om den lediga tjänsten och hitta information om hur du söker jobbet.

 

Bild på Allöverkets skorsten.

Publicerad: 2020-05-07