Projektledare Värme och Kyla

Har du lätt för att skapa förtroende och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Lägg därtill strategisk, självgående med stor kommunikativ förmåga. Tycker du att öppenhet, samarbete och att dela med sig av kunskaper/erfarenheter är en självklarhet. Då kan jobbet som projektledare inom värme/kyla vara något för dig.

Allöverket 825x400.jpg
Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta med simuleringar, strategi och utbyggnad av våra distributionsnät för fjärrvärme och fjärrkyla. Du ingår i ett team med andra projektledare, tekniker och vår underhållsavdelning.

Du både driver och är projektmedlem i investeringsprojekt samt samverkar med vår marknadsavdelning.

I tjänsten ingår även inköp av tjänster och material samt att vara kontaktperson gentemot externa kontakter och myndigheter. Du svarar även för omvärldsbevakning och utveckling inom ditt ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  •  Beräkning och dimensionering av distributionsnät
  • Framtagning av kalkyler
  • Projektering
  • Projektgenomförande
  • Projektavslut besiktning, överlämning, uppföljning
  • Inköp och upphandlingar
  • Kontakter med kunder, myndigheter, kommun, konsulter, leverantörer, entreprenörer och intern personal
Erfarenhet/utbildning

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning teknik eller energi. Du har några års relevant yrkes erfarenhet inom området och gärna erfarenhet av projektledning, fjärrvärmebransch eller angränsande branscher. God datorvana och kunskaper i ritningsprogram är ett måste.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

För att trivas i rollen är du som person van att ta initiativ och vara drivande. Du gillar struktur, är lösningsorienterad och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du uttrycker dig i tal och i skrift både på svenska och engelska.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på vårt kraftvärmeverk Allöverket.

Du söker tjänsten genom att mejla dina ansökningshandlingar till lediga.jobb@c4energi.se. Urval och intervjuer sker löpande så lämna gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/5 2020.

Vill du veta mer om tjänstens innehåll och arbetsuppgifter är du välkommen att kontakta Magnus Holmqvist, Projekt- och underhållschef Värme/Kyla, 0733-737611 eller magnus.holmqvist@c4energi.se.

Har du frågor om anställningsvillkor och avtal får du gärna kontakta HR-chef Malin Nilsson, 0733-737512 alternativt malin.nilsson@c4energi.se.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.