C4 Energi bjuder på våfflor – för en god sak

Det är laddat för fest på Café David i Kristianstad på Våffeldagen den 25 mars. Då bjuder nämligen C4 Energi på nygräddade godsaker. Allt för en god sak och självklart med både grädde och sylt!

Våffeljärnen kommer att gå varma eftersom det är dags att uppmärksamma Våffeldagen igen! Det är en klassisk dag i den svenska fika-almanackan och nästan lika klassiskt är C4 Energis medverkan i våffelstugan på Café David.

– C4 Energi stöttar Skåne Stadsmissions ordinarie verksamhet för hemlösa personer och som en del i vårt arbete med socialt engagemang gräddar vi våfflor på Café David på Våffeldagen, det är en kär tradition sedan många år, säger Caroline Elmén, marknadschef på C4 Energi.

Uppskattat inslag på Café David

Karin Arndt, enhetschef på Skåne Stadsmission Kristianstad, hälsar både deltagare och C4 Energi varmt välkomna till våffelfesten.

– Våfflor är alltid gott och att fira Våffeldagen med C4 Energi har blivit ett härligt återkommande inslag och är en uppskattad händelse här, säger hon.

Fyller ett stort behov

Café David är öppet för alla som lever i en socialt utsatt situation. Deltagarna erbjuds kostnadsfria frukostar och möjlighet att äta lunch till en mycket låg kostnad. Uppslutningen kring aktiviteter som Våffeldagen brukar vara stor.

– Sådana här samarbeten betyder för mycket oss. Det innebär att samhället ser oss och att det finns ett behov av det vi gör. Det kan inte uppmärksammas nog, säger Karin Arndt.

Fakta: Erbjuder stöd och en trygg plats
Café David drivs av Skåne Stadsmission och finns förutom i Kristianstad också i Malmö.
På Café David finns det även möjlighet att sköta sin personliga hygien samt att få skor och kläder vid behov.

Läs mer på www.skanestadsmission.se

Publicerad: 2024-03-21