Vi älskar att träffa våra kunder

Sportlovslediga barnfamiljer på C4 Shopping, renoveringssugna på Hus & Hem-mässan och lantbruksintresserade på SM i plöjning. C4 Energi tar ofta steget ut från kontoret för att möta kunder och nyfikna vid olika evenemang.

Monter hus och hem 825x400.jpgFoto: Kristianstadsmässan

När du ringer till C4 Energi kan det mycket väl vara Jenny Andersson du får i luren. Jenny är en av nio anställda som arbetar på kundservice och precis som sina kollegor brinner hon för att ge alla som hör av sig bästa möjliga service.

- Vi får många samtal varje dag och det är verkligen ett omväxlande och roligt arbete. Extra kul är det förstås när vi får möjlighet att träffa våra kunder ansikte mot ansikte och därför är vi ofta på plats när det händer något spännande i kommunen, säger Jenny.

Såpbubblor till barnen

Flera gånger om året deltar C4 Energi i mässor, event och olika aktiviteter. Det kan handla om allt från Seniormässan på Kulturkvarteret till Kalvinknatet i Tivoliparken.

- I fjol var det verkligen varmt när barnen skulle springa Kalvinknatet, men det var ändå gott om deltagare. Även i år kom det väldigt mycket barnfamiljer och många ville prata om såväl elavtal som solenergi. För de unga löparna och deras syskon hade vi en kul tävling med fina priser, vilket uppskattades, säger Jenny.

Nyfikna på solenergi

Frågorna som kommer upp är varierande, och kundservice gör alltid sitt bästa för att svara direkt på plats. Är det något som inte går att lösa där och då hänvisar de vidare till kunniga kollegor.

- Många vill veta när de får fiber, säger Jenny. Även om nästan 90 procent av våra kunder redan idag har tillgång till fibernät är förstås de som inte har det nyfikna på när deras område kommer att anslutas. Vi brukar också få en hel del frågor som rör solenergi och hur man vet om det går att installera solceller på ens eget tak. Då brukar jag hänvisa till Solkartan som finns på C4 Energis hemsida. Här kan du leta upp din adress och se vilka möjligheter som finns för just din fastighet.

Publicerad: 2019-04-07