Kul planer för Kulltorp

Just nu planerar vi för att förtäta fjärrvärmenätet på Kulltorp. Missa inte chansen att få behaglig och miljövänlig värme inomhus kombinerat med obegränsat med varmvatten. Med fjärrvärme på Kulltorp sköter vi eldningen och du kan koppla av i en bekväm inomhusmiljö - till ett rabatterat pris.

Kulltorp 825x400.jpg

Bor du exempelvis på Banmästarevägen, Stinsvägen eller Växlarevägen finns du med i området där vi nu kör vår förtätningskampanj. När vi förtätar nätet betyder det att det finns tillgänglig fjärrvärme och att det är enkelt att ansluta din fastighet så du får tillgång till närproducerad och hållbar värme. 

Visste du att du får tillgång till obegränsat med varmvatten när du är fjärrvärmekund hos C4 Energi?

De hushåll som omfattas av kampanjen har fått brev hem med mer information om att vi förtätar vårt nät. Har du frågor eller har missat ditt brev är du välkommen att kontakta oss.

Carola Mattisson finns tillgänglig för att svara på dina frågor eller ta emot din beställning på telefonnummer 044-780 76 08 eller via e-post carola.mattisson@c4energi.se. Du kan också ringa till Per-Göran Andersson på telefonnummer 044-780 76 04 eller per-goran.andersson@c4energi.se.

På kartan kan du se vilka adresser som ingår i den här kampanjen och den pågår tillsvidare. Välkommen med din beställning!

Publicerad: 2020-10-28