C4 Energi - uppdatering om Covid-19

C4 Energi AB och våra kontrakterade underentreprenörer följer myndigheternas rekommendationer och direktiv där våra kunder och kollegors hälsa, säkerhet och välbefinnande är prioritet.

Vi följer noggrant utvecklingen och har bland annat en samordningsgrupp där nulägesanalyser uppdateras kontinuerligt tillsammans med proaktiva sårbarhets- och riskanalyser. Allt i syftet att vi på C4 Energi AB på ett säkert och hållbart sätt ska upprätthålla leveranser av våra tjänster, dygnet runt.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor på 044-780 75 20 eller kundservice@c4energi.se. Vår dörr är öppen för er som är friska och inte har förkylningssymptom men vi önskar att de med ärende till vår kundservice i första hand kontaktar oss via telefon eller e-post. 

I händelse av att vi kan behöva samla våra personalgrupper för informationsmöten kan vi med kort varsel tillfälligt behöva stänga ner vår kundserviceväxel. Vi hoppas ni har överseende med dessa eventuella och tillfälliga stängningar samt att de inte får någon större påverkan i ert ärende. Vi kommer om det blir aktuellt i så fall alltid informera om detta via vår hemsida.

Tack för er förståelse.

Publicerad: 2020-03-18