Våra fjärrvärmepriser för privatkunder

För dig som är villaägare finns det olika paket att välja på. Det ger dig friheten att välja den lösning som passar dig bäst.

Bild föreställer vardagsrummet hemma hos en familj, pappa sitter och läser i fåtölj, mamman sitter på golvet och tittar på barn som leker med leksaker på golvet.

Oavsett om du väljer att hyra eller köpa din fjärrvärmecentral ingår alltid:

• Anslutningsavgift
• Grävning samt fjärrvärmerör från tomtgräns in i pannrum
• Håltagning
• Fjärrvärmeväxlare inkl. installation
• Avhärdningsfilter
• Återfyllning och återställning av mark

Om du gräver, återfyller och gör håltagningen själv drar vi av 8 000 kr från anslutningsavgiften på KÖP- och MERKÖP-paketen. Vill du endast gräva samt återfylla drar vi av 5 000 kr.

Byta paket

Kostnaden för ett byte baseras på skillnaden i investering mellan alternativen och i vissa fall även på anläggningens ålder.

Säkra ditt energipris

Du har möjlighet att säkra ditt energipris till dagsaktuellt bindningspris på 3 eller 5 år. Vill du göra det ber vi dig att kontakta kundservice på 044-780 75 20 vardagar 08:00-16:00.

Trygghetsavtal 

En fjärrvärmecentral är normalt en mycket driftsäker anläggning med ett fåtal rörliga delar. För dig som vill känna extra trygghet har vi tagit fram ett trygghetsavtal. Väljer du att teckna trygghetsavtal har vi jour på din anläggning dygnet runt, året om. Vi följer upp funktion och prestanda samt byter rörliga komponenter som ventiler, pumpar och reglercentral.

Mer information

För mer information om fjärrvärme eller våra priser vänligen kontakta Per-Göran Andersson.

Per-Göran Andersson
044-780 76 04
per-goran.andersson@c4energi.se

Vår säljare Per-Göran Andersson sitter ner och pratar med två män som är blivande kunder.